Ons Genoegen

Ons Genoegen

secretaris Corry van den Hurk, tel. 0412 630264 of email cvdhurk@hotmail.com
voorzitter Dorita van Amelsvoort, telefoon 06 12023228

Zangvereniging Ons Genoegen bestaat al sinds 1978 en haar naam zegt het al, we zingen voor ons plezier!  Wel zijn we een
ouderenkoor en onze leeftijd gaat van 55 tot 90 jaar. De stemmen van onze zangers en zangeressen bestaan uit sopranen, alten,
tenoren en bassen. We zingen dan ook mooie vierstemmige liederen van bladmuziek.
Het repertoire is in de loop van de jaren veranderd en uitgebreid. Nu zingen we licht klassiek, opera, operette, musical en evergreens.
Sinds februari 2000 staat het koor onder de muzikale leiding van de heer Henk van der Sanden, die ons daarbij op de piano begeleidt.
Dankzij zijn onvermoeibare inzet en enthousiasme heeft hij de kwaliteit van het koor verhoogd.
Ook maakt hij voor ons mooie arrangementen van bekende liederen.
Iedere woensdagmorgen repeteren we van 9.30 tot 11.00 uur in Wijkhuis De Haard, Brederostraat 46 te Oss.
We zijn een hecht koor en drinken na afloop van het zingen gezellig koffie met elkaar.

Ben je benieuwd, kom dan gerust eens langs als we aan het repeteren zijn of neem contact op met onze secretaris of voorzitter.