85+ middag

 

Hallo 85+ers (dat zeg ik).

Van harte welkom, zei onze nieuwe voorzitter, Marc Westerlinck.

Wat ontzettend leuk om elkaar, in sommige gevallen, na jaren weer terug te zien. Iedereen had zich feestelijk gekleed.

Ons middagje werd begeleid door de muzikant Michael Verhoeven met zijn accordeon. Op de kleurig gedekte tafels stond voor iedereen een met liefde gemaakt klein taartje met een marsepeinen plaatje waarop 85+ stond. Er was nog helemaal niks gebeurd of hier en daar werd al hartelijk gelachen! De stemming zat er goed in.

En ja hoor daar begon de accordeonist op z'n best te spelen. Iedereen begon spontaan mee te zingen of arm in arm mee te wiegen.

Opeens kwam er een aankondiging van een kleine voordracht door Riet van den Heuvel over een verhaaltje van Annie M.G. Schmidt. Hartstikke leuk.

Niet lang daarna volgde Riet van de Water met ook een leuk verhaaltje. Even later was Riet Fleuren aan de beurt. Het kon niet op!  Geweldig hoor zulke optredens. Chapeau! Het leek wel of ze onderling een wedstrijdje waren aangegaan.

Maar toen was onze onze muzikant weer aan de beurt. Ondertussen kwamen er schalen met heerlijke één-haps crackertjes rond met een drankje naar keus. Tot slot van deze middag was er nog een loterij. Spannend hoor!

Ondertussen nog even een lekker bitterballetje met of zonder mosterd. Wie oh wie gaat er met 'n leuke prijs naar huis? Uit naam van alle Krasse Knarren ( ik ben er zelf ook één en Fred ook) dank ik iedereen die zich ingespannen heeft om deze middag voor ons te organiseren.

Tot ziens en hou je taai!!!


Hartelijke groeten van Ann Weinberg.